Britský startup s názvom Xtreme RC vyvinul rádiom riadeného pásového robota. V súčasnosti je k dispozícii na Kickstarteri za 2199 dolárov. Spoločnosť sľubuje, že toto zariadenie je "najproduktívnejšie" medzi svojimi kolegami s rozmermi 820x448x287 mm s hmotnosťou 21 kg vybavené čepeľou 7075 hliníkového podvozku dvoma motormi Hubwing, ktoré dokážu dosiahnuť rýchlosť až 64 km/h za niekoľko sekúnd.

XRC Brawler je robot, ktorý sa dá použiť na pozemné aj vodné dobrodružstvá. Má 12 dobíjateľných lítium-polymérových batérií, ktoré zabezpečujú napájanie, dva 40 mm ventilátory na odsávanie vzduchu z predných vetracích otvorov a následne ho čerpajú cez výfukové potrubia v zadnej časti vozidla, keď je pod vodou, resp. na súši; jeho vodotesná konštrukcia zabezpečuje, že nedôjde k strate výkonu, ani keď sa rozhodnete preskúmať niektoré mokré miesta!

XRC Brawler je beštiálne terénne vozidlo s robustnou a spoľahlivou konštrukciou. Pred silnými čelnými nárazmi vás ochránia kovové pláty nárazníka, ako aj hliníkové panely pre prípad, že by sa s ním niečo stalo!

Za 503 dolárovú zálohu na Kickstarteri ho môžete získať už teraz, než sa čoskoro dostane do maloobchodného predaja za celkovú cenu - ak teda hľadáte niečo dostatočne odolné na zdolanie akéhokoľvek terénu v tejto zimnej sezóne, potom už nehľadajte nič iné ako nový XR Couttizable Challenger.

Model XRC Brawler je skonštruovaný tak, aby zvládol tie najnáročnejšie cesty a traily. Všestranne výkonný motor v kombinácii s vysokou svetlou výškou a dobrodružným systémom odpruženia vám zaručí, že sa môžete vydať kamkoľvek bez obáv, že by ste mohli uviaznuť.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It