Najvýraznejšie technologické inovácie roku 2020. 1. časť

Rok 2020 bol samozrejme pre každého z nás veľmi ťažkým rokom, od pandémie po politické boje. Aby sme sa nedostali z bežnej koľaje, aby sme pokračovali v práci a prispôsobovali sa modernej realite, využili sme technologické možnosti naplno. Počítače, inteligentné hodinky, roboty a všetky druhy internetových zdrojov a služieb sme neustále používali. Pre odpočinok a rozptýlenie sme sa obrátili na HBO Max, Netflix alebo Amazon Prime.

A podľa tradície sme zostavili zoznam najlepších produktov roka, ktoré nás potešili svojou kvalitou a produktivitou. V tomto článku sa môžete oboznámiť s našim zoznamom TOP 13 produktov, ktoré si zaslúžia pozornosť. Zdôraznili sme tiež vývoj, ktorý možno označiť za najlepší produkt technologických inovácií roku 2020.

No, začnime spoznávať obľúbené položky minulého roka.

Desk Hub spoločnosti Cisco Webex

Tento produkt možno označiť ako pevný telefón, ktorý bol implementovaný s mnohými potrebnými a užitočnými funkciami.

Toto bol môj sen pred 30 rokmi. V tomto období som pracoval ako analytik stolného telefónu pre telekomunikačnú divíziu IBM. Preskúmal som trhy konkurentov a vypracoval správy s cieľom zlepšiť predaj. A môžem povedať, že pokusy o vytvorenie takéhoto modelu sa uskutočnili ešte v 80. rokoch. Boli vytvorené telefóny s reproduktorom, odkazovačom, schopnosťou odosielať textové správy a ďalšie. Ale každý pochopil, že pevné telefóny sú stále nižšie ako mobilné telefóny.

Teraz sa však spoločnosti Cisco po mnohých rokoch podarilo dokončiť rebranding stolových telefónov a vytvoriť webový server Webex.

Synchronizuje sa s vaším smartfónom a poskytuje bezdrôtové nabíjanie batérie. Samozrejme, niekto to možno stále považuje za vzácnosť, ale zaslúži si pozornosť.

Inteligentné hodinky Montblanc Summit 2+ 4G

Tento model možno právom považovať za konkurenta Apple Watch, pretože predstavené hodinky majú takmer rovnaké funkcie, iba na základe Androidu a systému Qualcomm. Jedná sa o prvé hodinky na svete, ktoré obsahujú všetky potrebné programy, nielen pre kondíciu a zdravie. Ich cena je celkom dobrá - 1 000 dolárov, ale stojí to za to. Montblanc Summit 2+ je perfektnou voľbou pre tých, ktorí neakceptujú produkty Apple a chcú kvalitný produkt s perfektnou sadou funkcií. Hodinky je možné použiť ako telefón, komunikátor a fitness náramok. Sú chránené pred vlhkosťou (vodotesnosť do 50 metrov) a tiež výkonnou batériou, ktorá vydrží oveľa dlhšie ako akékoľvek iné analógy tohto produktu. Možno je to najlepšia a najúspešnejšia náhrada spoločnosti Apple.

Echo 4. generácie

Ak zvážime najoptimálnejšiu možnosť pre domáceho asistenta, potom to bude Amazon Echo. Tisíce ľudí na celom svete vyskúšali tohto digitálneho spoločníka v období karantény. V Echo 4 sme dostali ešte lepšiu kvalitu zvuku, aktualizoval sa aj dizajn a potešila cena zariadenia. Z valca sa asistent zmenil na loptu, ktorá nemôže len potešiť estetiku, pretože teraz vyzerá čo najštýlovejšie a futuristickejšie. Aj keď digitálny asistent Alexa AI stále robí malé chyby, veríme, že je stále vpredu a vývojári budú môcť milovanú vychytávku vylepšiť. Tento asistent sa v podstate používa na zapnutie hudby a vyhľadávanie informácií v sieti. Vďaka vylepšenému zvuku vo štvrtej generácii Echo si môže nárokovať jedno z najúspešnejších vylepšení za posledný rok.

 

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It