Najvýraznejšie technologické inovácie roku 2020. 3. časť

Xiaomi Mi TV LUX 

To je presne produkt, ktorý vás nenechá ľahostajným. Mi TV LUX predstavuje jedinečný technologický vývoj v oblasti dizajnu aj technických vlastností. Je vybavený modernou priehľadnou obrazovkou OLED a vyzerá ako tenký list papiera.

To je tá televízia, ktorá môže zapôsobiť na vašich priateľov. Má dosť pôsobivú veľkosť, takže sa uistite, že máte dostatok podlahovej plochy na inštaláciu tohto produktu vo vašej domácnosti. Jeho cena je rovnako pôsobivá ako veľkosť - 7 tisíc dolárov. Xiaomi Mi TV LUX však za tie peniaze stojí. Dá sa skutočne považovať za jedinečný produkt roku 2020.

Pracovná stanica Threadripper Lenovo ThinkStaton P620

Je zaslúžene považovaný za najlepší mikroprocesor na svete. Spoločnosť Lenovo posunula vývoj na vyššiu úroveň, aby uviedla do života funkčný a výkonný ThinkStaton P620 Threadripper. Jeho vlastnosti sú ideálne pre pracovné stanice, je to ideálny produkt pre serióznu prácu, ktorá si vyžaduje maximálnu spoľahlivosť a intenzitu práce. ThinkStation P620 je z technologického hľadiska najlepším vývojom vo svojom segmente.

Drinkworks od Keuriga

Jeden z najlepších barmanských robotov, ktorého nájdete v predaji, je Drinkworks z Keurigu. Tento model je vybavený chladičom a karbonizátorom, ktoré sú potrebné na prípravu niektorých koktailov. Musíte len vybrať požadovaný nápoj, vložiť požadovanú náplň, umiestniť dehydrovaný produkt a získať dokonalý nápoj.

Kúpa takéhoto robota by bola vynikajúcou voľbou v ére pandémie, keď nemôžete ísť do svojej obľúbenej krčmy kvôli karanténe, ale snívate o vychutnávaní svojho obľúbeného nápoja. Spoločnosť vyrábajúca robotických barmanov poskytuje na svoje výrobky záruku, takže v prípade poruchy môžete kontaktovať službu podpory a získať bezplatnú pomoc. Drinkworks možno považovať za užitočný vývoj, ktorý pomôže objasniť zložitý každodenný život počas pandémie.

Notebook Dell XPS 17

Pri pohľade na ideálny notebook pre rok 2020 sme dospeli k záveru, že by mal mať také vlastnosti ako:

● veľká obrazovka, 

● primeraná cena, 

● vysoká doba prevádzkyschopnosti 

● dlhá výdrž batérie. 

Notebook Dell XPS 17 je ideálne vhodný pre všetky tieto špecifikácie. Môže sa pochváliť vysokým výkonom, dostatočne veľkou obrazovkou a dostupnou cenou (1 500 dolárov).

Keďže sa počas pandémie naša mobilita výrazne znížila, trávime čoraz viac času na jednom mieste a necestujeme, nemusíme so sebou nosiť malý prenosný notebook. Teraz bude vhodný produkt s dostatočne veľkou obrazovkou, krásnym dizajnom a, samozrejme, schopnosťou vydržať náboj čo najdlhšie bez zdroja energie. Zarážajúca je ohromujúca úplne nová klávesnica z uhlíkových vlákien v notebooku.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It