Najvýraznejšie technologické inovácie roku 2020. 4. časť

GeForce od spoločnosti Nvidia teraz

Jednou z úplne prvých skutočne hodnotných platforiem pre hry bola GeForce Now od spoločnosti Nvidia. Poskytoval vysokú kvalitu, vynikajúci výkon a schopnosť používať ho na lacných počítačoch. Za zmienku stojí, že práve v roku 2020 sa online hry zmenili na vertikálne a s rozvojom esportov sa z nich stal skutočný spôsob generovania príjmu. Po technickej stránke najnovší vývoj GeForce Now výrazne zlepšil rýchlosť systémov. Kvôli vysokému dopytu po tejto platforme bolo skutočne ťažké ju získať v roku 2020. Ide o ideálny a nenahraditeľný vývoj pre tých, ktorí majú radi virtuálne hry.

Lenovo Fold X1

Najnovší vývoj od Lenovo laptop Fold X1 sa stal skutočným prielomom z hľadiska technológie. Funkciou tohto modelu je špeciálna 13,3-palcová skladacia obrazovka. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a malým rozmerom sa v roku 2020 stala obľúbenou medzi dievčatami.

Okrem vzhľadu má produkt vysoký výkon a výkon. Zdôraznili to odborníci na CES. Preto ho bezpochyby možno nazvať skutočným úspechom vo vývoji notebookov v roku 2020. Práve Fold X1 zaujal oči všetkých divákov a získal si veľkú popularitu medzi kupujúcimi.

Je čas na najúspešnejšie technické zariadenia. 

Po preskúmaní obľúbených položiek roku 2020 je ťažké rozhodnúť sa a vybrať si z nich to najlepšie. Proces výberu však bude založený na praktickosti a vhodnosti vývoja počas pandémie. Po dôkladnej analýze sme boli schopní zdôrazniť nasledujúci vývoj:

Na treťom mieste - Ooler

Potrebujeme ho pre kvalitný a zdravý spánok, ktorý bude kľúčom k našej pohode. Matrac Ooler vám môže pomôcť kvalitne sa vyspať za každých podmienok. Je to hi-tech, autonómne a vysoko kvalitné.

Na druhom mieste - Nvidia GeForce Now

Neustála prítomnosť v 4 stenách, prepracovanie v dôsledku práce na diaľku a depresia môžu negatívne ovplyvniť naše telo. Odborníci preto radia emocionálne uvoľnenie, pre ktoré sú virtuálne hry ideálne. Aby sme to dosiahli, potrebujeme nevyhnutnú službu GeForce Now, ktorá vám umožní vychutnať si hru naplno.

1. miesto - Drinkworks od Keuriga

Tento robot vám pomôže tráviť čas doma, akoby ste boli v bare. Nakoniec, kokteily, ktoré pre vás môže pripraviť, nie sú o nič horšie ako tie, ktoré si objednáte v bare. Doma sa nebudete nudiť, môžete odbúrať stres a relaxovať.

A nakoniec najlepší produkt technologických inovácií roku 2020

HP Omnicept VR

Tento vývoj možno považovať za produkt roka. Táto náhlavná súprava bude schopná poskytnúť skutočný dych sviežosti, pretože vďaka HP Omnicept VR môžete vyraziť na cestu bez toho, aby ste opustili svoj domov. Vďaka virtuálnemu svetu bolo možné užívať si život aj v takom pochmúrnom období, akým bola vírusová epidémia v roku 2020. 

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It