Pred chirurgickým zákrokom teraz chirurgovia často používajú hračky VR. Dnes, s rastúcim počtom nemocníc, môžu chirurgovia vzdelávať pacientov vytváraním 3D anatomických modelov pred operáciou. Chirurg premení digitálne telo pacienta na skutočnosť. Týmto spôsobom môže chirurg diagnostikovať a vylepšiť operáciu, preskúmať konkrétne fyzické problémy pacienta a vyhodnotiť problémy, ktoré môžu počas operácie vzniknúť. V tomto prípade je chirurg úplne pripravený na vykonanie operácie, pozná všetky vlastnosti ľudského tela a všetky možné možnosti prebiehajúcich udalostí.

Lekár sa cíti uvoľnene a pacient sa cíti pokojne a bezpečne. VR je akousi revolúciou. Čoskoro sa použije na zlepšenie kvality manipulácie s pacientmi.

AR je tiež odvetvovým odvetvím. Na niekoľkých univerzitách študenti používajú VR na hodinách a zdokonaľujú svoje chirurgické schopnosti. Nemocnice používajú skutočný softvér na vykonávanie zmien, pomocou ktorých je možné komunikovať po porovnaní 3D modelov s tomografiou pacienta.

 Podľa vývojára môže lekár pred manipuláciou preskúmať telo a vonkajšie orgány pacienta, postup opakovať tak, aby bol účinný. Vďaka AR môžu chirurgovia pracovať aj rýchlejšie, čo šetrí anestéziu a znižuje náklady na energiu. Pomocou platformy Immersive Touch lekár pomocou prístrojov vidí, vyšetruje a interaguje s pacientovým telom. Systém obsahuje nástroje, ktoré môžu chirurgovia používať na vykonávanie meraní, rezov a 3D kresieb v reálnom živote.

 Štúdie ukazujú, že virtuálne riešenia môžu znížiť riziko a zlepšiť výsledky liečby. Táto metóda je obdobou experimentálnej metódy učenia. Realita umožňuje chirurgom preskúmať ľudské telo a pozorovať všetko, aby zistili, čo sa stane po disekcii pacienta. Dr. Shafi sa špecializuje na realitu tváre ako učiteľ medicíny.

 Ukázali reklamy na VR skutočnému publiku, takže sa počas operácie cítili ako na oddelení. Odvtedy našli lekári spôsoby, ako integrovať alternatívnu realitu do medicíny pomocou sociálnych médií. Svoju prácu vysiela na internete.

 Doktor Ahmed ubezpečuje, že lekárska starostlivosť sa čoskoro zmení, rovnako ako školenie budúcich lekárov. Verí, že vďaka technológiám virtuálnej reality môžu ľudia urobiť vzdelávanie inovatívnejším a zaujímavejším. Môže to byť medzinárodný učiteľ.

 Vďaka mnohým pokrokom sa to dá dosiahnuť pomocou VR prostredníctvom chirurgických zákrokov, ktoré si vyžadujú trpezlivosť na operačnej sále, aby sa dosiahla realita 5G v súlade so starými zvykmi. V prípade VR je rozšírená informácia a digitálna transformácia virtuálnym objektom v reálnom prostredí, ak si užívateľ vo virtuálnom prostredí dôveruje.

 Počas operácie môžete vidieť dôležité klinické informácie od anglicky hovoriacich vývojárov, ktoré sú príliš zamerané na pacienta. Kľúčom k tejto technike MR je napríklad lepšie lokalizovanie ruky a jej stlačenie na telo. Pomocou VR môžu lekári presne vypočítať veľkosť rezu, pretože ten už bude podporovaný všetkými potrebnými informáciami.

 Začiatkom roku 2019 Dr. Christopher Morley oslovil vplyvné publikum v lekárskej oblasti a lekári preukázali, že pracujú na softvéri pre rozšírenú realitu pre operácie.

 V súčasnosti univerzity často využívajú technológiu VR vo vyučovacom procese, takže by nemalo byť prekvapením, ak sa čoskoro stane neoddeliteľnou súčasťou medicíny. Technológia MRT bola v minulosti neobvyklá, dnes sa však bez nej nezaobíde žiadna klinika. V budúcnosti bude virtuálna realita rovnaká.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It