Stáva sa, že mobilné automatizované stroje na to vždy vykonávala na diaľku (v bezpečnej vzdialenosti) špeciálne vyškolená osoba. V oblasti AI dnes došlo k pôsobivým zmenám, najmä vo vývoji moderných systémov strojového učenia. Robotické zariadenia a mobilné manipulátory budú čoskoro stopercentne autonómne a prakticky nezávislé od ľudí. Budú schopní pumpovať svoje vlastnosti na takú úroveň, že budú vedieť spracovať informácie ako skutočný človek.

Takýto inovatívny vývoj a AI v riadiacich systémoch mobilných vozidiel vytvoria obrovský prielom vo svete technológií, ako aj vo veľkých spoločnostiach. Vedenie založené na umelej inteligencii bude schopné plánovať a analyzovať cesty a tiež ich najlepším spôsobom opravovať a vyberať najoptimálnejšie možnosti na zvýšenie efektivity práce. Systém si pamätá všetky trajektórie a dráhy pohybu, čo výrazne zlepšuje ich prácu. Dokážu veci, ktoré sú pre bežného človeka fyzicky nemožné.

Napríklad pomocou mobilných riadiacich systémov RE2 sa AI môže plne integrovať do systému vďaka vopred naplánovaným akciám autonómie RE2 Intellect. Vďaka získaným údajom dokáže spojiť metódy vyučovacej techniky s geometrickým počítačovým videním do jedného celku. To pomôže uľahčiť prácu mnohých systémov a tiež vám umožní analyzovať rozhodnutia ako skutočná osoba.

Toto sa výrazne líši od bežných a známych akcií, ktoré vykonávajú stroje, pretože všetky sú zvyknuté používať iba jednu metódu a riadiť sa iba jednou. To výrazne spomaľuje prevádzku systémov, pretože takýto súbor údajov je vhodný iba pre štruktúrovaný priestor so správne zarovnaným osvetlením a podobne. Zatiaľ čo RE2 Intellect môže myslieť ako človek a analyzovať všetky systémy na ľudskej úrovni. Dokáže sa dostať zo zložitých situácií vyššej moci, ktoré často vznikajú vo výrobe. Môže fungovať úplne za akýchkoľvek podmienok.

Okrem analýzy podobnej človeku sa však stroje musia ukázať aj v akcii. Pracovný tok od začiatku do konca - Cyklus OODA je založený na nasledujúcom algoritme: Pozorujte, analyzujte, rozhodujte a konajte. Technológia RE2 Detect pomáha s pozorovaním a analýzou a RE2 Intellect už má na starosti rozhodovanie a činnosť. V ľudskej mysli je tento cyklus úplne uzavretý a akcia sa deje z posadnutosti. Technológia RE2 bude skutočným prelomom vo vývoji mobilných ovládačov.

Metódy výučby automatizovaného zariadenia

Programovanie robota v procese učenia, analyzovania a zapamätávania informácií znamená kombinovanú prácu s informáciami, charakteristikami a schopnosťami vyvinúť ideálneho robota AI. Ide o to, že čím viac údajov a čím viac sa od seba líšia, tým bude celý proces úspešnejší. To isté platí pre všetky charakteristiky a možnosti blokov na formovanie dátového systému. Za týmto účelom sa vytvára štruktúra akcií alebo charakteristík, ktoré sú dôležité pre implementáciu kvalitnej práce. Veľmi dôležitým faktorom je správny výber pokynov a postupnosť akcií vhodných pre konkrétny typ práce. Akcie v systéme môžu pozostávať z úplne kontrolovaných techník (to je systematizácia a regresia), môžu tiež pozostávať z nepodliehajúcich systémov (segmentovanie alebo vyhľadávanie vzoru). Určte jeho spoľahlivosť v závislosti od metódy a algoritmu systému.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It