Neustále sa zlepšujúce schopnosti fotoaparátu iPhonu v nasledujúcich dvoch rokoch výrazne zvýšia podiel spoločnosti Apple na trhu. Analytik spoločnosti Tianfeng International Ming-Chi Kuo zverejnil nové vyhlásenie, ktoré sa týka ďalších generácií smartfónov radu iPhone. Potvrdil predchádzajúce informácie, že iPhone 14, ktorý bude vydaný na jeseň 2022, dostane 48-megapixelový obrazový snímač. Okrem toho dodal, že spoločnosť Apple zlepší fotoaparát iPhonu a do nového smartfónu (iPhone 15) v roku 2023 pridá periskopový fotoaparát na vysokokvalitný optický zoom.

Ming-Chi Kuo tiež poznamenal, že neustále zlepšovanie schopností fotoaparátu iPhonu v nasledujúcich dvoch rokoch výrazne zvýši podiel spoločnosti Apple na trhu, ako aj finančné výsledky spoločnosti Largan, dodávateľa fotoaparátov pre iPhone.

Očakáva sa, že Apple v septembri budúceho roka uvedie na trh štyri modely iPhone 14 vrátane 6,1-palcového iPhone 14, 6,7-palcového iPhone 14 Max, 6,1-palcového iPhone 14 Pro a 6,7-palcového iPhone 14 Pro Max.

Všetky štyri modely iPhone 14 budú vybavené obrazovkami s vysokou obnovovacou frekvenciou 120 Hz a modely Pro dostanú aj 8 GB RAM. Smartfóny budú založené na jednočipovom systéme Apple A16 Bionic.

Okrem 48-megapixelového hlavného fotoaparátu by mali modely iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max dostať dva 12-megapixelové fotoaparáty, ako aj obrazovky s otvormi. Dve mladšie verzie budú stále používať displeje s ofukmi.

 

 

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It