Najvýraznejšie technologické inovácie roku 2020. 2. časť

Inteligentné slúchadlá do uší Jacoti

Tieto inteligentné slúchadlá sa stali skutočným prelomom roka vo svete technológií! Dokonalý zvuk spojený s vysokým výkonom vytvoril perfektné slúchadlá, ktoré sú bezkonkurenčné. Hlavnou črtou tohto modulu gadget je prítomnosť biometrického senzora v samotných slúchadlách.

Tento model je plne automatizovaný, môže meniť prevádzkové režimy a prispôsobiť sa zvláštnostiam prevádzky. Inteligentné slúchadlá do uší Jacoti sa prispôsobia každému nositeľovi, či už ide o osobu so sluchovým postihnutím alebo s inými vlastnosťami vnímania. Systém slúchadiel funguje tak, že sa dokáže prispôsobiť svojmu majiteľovi od prvej minúty používania. Táto inovatívna technológia si získava čoraz väčšiu popularitu, pretože môže vylepšovať a upravovať naše schopnosti. Inteligentné slúchadlá do uší vám umožňujú nielen vychutnať si čistý zvuk, ale aj vylepšiť sluch.

Náhlavná súprava HP Omnicept VR

Dnes je zrejmé, že virtuálna realita bude čoskoro pokrývať všetky oblasti nášho života, ale toto je všetko v štádiu vývoja. Až donedávna neboli všetky pomôcky, ktoré poznáme pre systémy VR, ani zďaleka ideálne. Spoločnosť HP preto prevzala zodpovednosť za nápravu tejto situácie a začala vyvíjať náhlavnú súpravu Omnicept. Vďaka týmto zariadeniam sa výrazne zlepšil výkon systému a kvalita výrobkov. Ľudia si môžu vychutnať obrovské množstvo funkcií, ktoré systém ponúka, a vychutnať si dokonalý svet virtuálnej reality. HP Omnicept vám pomôže využiť silu virtuálneho sveta vo svoj prospech bez straty kontroly nad skutočným životom. Je to ideálny spoločník do práce, priateľ zábavy a digitálny sprievodca.

Smartfón Microsoft Surface Duo

Spoločnosť Microsoft Corp. nezaostávala za inými známymi menami a vytvorila neobvyklý telefón s dvojitým skladacím displejom Surface Duo. Táto forma zariadenia je veľmi vhodná na podnikanie, kontrolu pošty alebo čítanie kníh. V ére pandémie vás tento telefón môže ušetriť vo chvíľach dlhého čakania v radoch alebo dopravných zápchach, môže spestriť váš voľný čas akýmkoľvek spôsobom, na ktorý ste zvyknutí. Stojí za zmienku, že Microsoft Surface Duo sa dobre synchronizuje s inteligentnými hodinkami a slúchadlami. Medzi nevýhody tohto modelu patrí skutočnosť, že nie je vždy vhodné rýchlo odpovedať na prichádzajúci hovor, ako aj skutočnosť, že prítomnosť skla na oboch stranách spôsobuje, že je klzký. Napriek tomu sa stal obľúbeným u mnohých používateľov po celom svete.

Vodou chladený matrac Ooler

Vylepšený matrac Ooler má oproti starším modelom od tejto spoločnosti mnoho výhod. Vylepšený dizajn, schopnosť ovládať smer vody, ako aj vytvorenie špeciálnej aplikácie na trhoviskách. Pre manželské páry je dosť ťažké zvyknúť si na spánkové vzorce a vlastnosti toho druhého. Niekto rád spí v teple a na mäkkom povrchu, zatiaľ čo iní očakávajú počas spánku nižšie teploty. Matrac Ooler Smart môže vyhovieť všetkým potrebám používateľov. Budete mať možnosť ohriať alebo ochladiť vodu v rôznych častiach matraca a zvoliť si pre seba ideálne podmienky. Systém Ooler využíva metódu chladenia, ktorá bola vyvinutá pre pretekárov a astronautov formuly 1, čo je pôsobivé.

FacebookMySpace TwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It